PARTENERII PERMANENTI

Asociatia Partage este principalul nostru partener Si finantator in proiect. Colaboram inca din vara anului 2004. Prin intermediul asociatiei Partage noi am descoperit «le parrainage» care este pentru noi o sustinere nu doar materiala ci si un instrument pedagogic si un suport moral pentru copii.

Primaria municipiului Orastie a pus la dispoziţia asociatiei spatiul necesar derularii programelor de la Orastie si sustine financiar aceste programe.

Condusa de oameni cu suflet mare, ANGELIKA si MATHIAS WENGER Asociatia ”Misiunea Viata in Isus Hristos” este de multa vreme un partener important al asociatiei noastre sprijinind toate programele noastre prin donatii materiale generoase si repetate de alimente, cadouri pentru copii, produse de igiena, etc.

Primaria orasului Geoagiu acorda in fiecare an un sprijin financiar pentru desfasurarea programelor P2, P5 si P9.

Un alt partener de suflet al asociatiei noastre este familia Dirk și Nicole Weyts. Familia Weyts ne-a acordat de-a lungul timpului un sprijin constant prin donații materiale de haine, rechizite.

Banca Transilvania acorda unui elev inscris in programele Asociației Umanitare ”Renaitre” Romania sprijin material prin Bursa ”Sunt campion”. Multumim Bancii Transilvania Orastie si in special doamnei director Liliana Popa si domnului director Bureta Sorin, pentru marinimia si deschiderea catre problemele sociale ale copiilor defavorizati.

ASOCIATIA RENAITRE INTERNATIONAL
as renaintre

Asociatia Umanitara Renaitre International a creat in anul 2000 Asociatia Umanitara ”Renaitre” Romania si a dezvoltat mai multe programe.

Incepand cu anul 2010 si pana in prezent AURI acorda sprijin financiar numai programului P1 – AMP.

Asociatia ”Bonheur d'enfants” este o asociatie din Franta cu care colaboram si care face diverse donatii catre asociatia noastra.

ASOCIATIA UMANITARA EMAUS

Asociatia Umanitara Emaus este un partener de incredere al asociatiei noastre condusa de un om cu suflet mare. Asociatia Umanitara Emaus face donatii de imbracaminte si alimente neperisabile pentru beneficiarii asociatiei noastre.

ALTI PARTENERI

Doc3-page-001

În anii 2011 si 2012 Asociatia Umanitara ”Renaitre” Romania a depus doua proiecte de finantare pentru ”Centru de zi pentru prescolari si scolari” în cadrul Campaniei de sponsorizare pentru ONG –uri organizata de COSMOTE ROMANIA si a castigat doua granturi de 5000 de euro.

12038269_801133450033055_7922162690047020221_n

Aceasta finantare a fost obtinuta pentru sustinerea programului ”Centrul de zi pentru prescolari si scolari” - Orastie pentru perioada iulie - decembrie 2016, in valoare de 9.000 de lei.